Чернокожите избиратели вече не могат да си позволят“ да гласуват за

...
Чернокожите избиратели вече не могат да си позволят“ да гласуват за
Коментари Харесай

Черните гласоподаватели, които се стичат към Тръмп, вече не могат да си „позволят“ да гласуват за Байдън през 2024 г., казва преподобният

Чернокожите избиратели вече не могат да си „ разрешат “ да гласоподават за президента Байдън, твърди един преподобен, цитирайки своя запис на стопанската система и граничната рецесия, до момента в който той се бори с намаляващата поддръжка в основния изборен блок преди ноември.

Рев. Джеси Лий Питърсън упрекна Демократическата партия, че е изоставила чернокожите гласоподаватели по време на „ Fox News @ Night “, като сподели, че повече гласоподаватели, които преди не биха помислили да го поддържат, в този момент обмислят да гласоподават за 45-ия президент.

„ Дори и да бях задоволително черен, този път не можех да си разреша да гласоподавам за Джо Байдън и слушам, че всичко е свършило, където и да отида “, сподели Питърсън пред водещата Трейс Галахър в понеделник. „ Дълго време чернокожите... бяха отдадени на Демократическата партия. Това към този момент не е по този начин, тъй като демократите очевидно отхвърлиха чернокожите настрани и към този момент не се грижат за тях.

„ Те просто желаят гласоподаване и по този начин чернокожите стартират да усещат икономическата кри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР